leukste dj voor ieder feestwie is de leukste dj ?mogelijkheden leukste djkosten leukste djFoto'sbeoordelingen leukste djcontact met leukste djAlgemene Voorwaarden leukste dj
de leukste dj
muziek die past, muziek die pakt
beoordelingen leukste dj

Discjockey op verjaardagsfeest in Alkmaar

Geplaatst door René Steenhof op 25 dec. '13

Dag Peter,

Super bedankt voor de gezellige avond die je ons op 20 december jl. hebt bezorgd in De Batavier in Alkmaar.
Het feest liep meer dan prima, mede dankzij jouw inzet.

We zullen je zeker aanbevelen bij anderen!!

Rene en Birgit

DJ in Edam

Geplaatst door van Dijk op 04 dec. '13 

Afgelopen zaterdag draaide Peter bij ons in het buurtcentrum "De Singel" in Edam tijdens "Dance Classics" en dat was helemaal top!Hij kreeg de mensen aan het dansen en draaide ook verzoeknummers die werden aangevraagd door het publiek. Ik zeg: volgende jaar weer!

DJ in Purmerend

Geplaatst door susanrietveldor op 09 sep. '13 

Mijn 50 jarige verjaardag is mede door 'de leukste DJ' een superleuk feest geworden! De muziek was erg afwisselend waardoor er constant mensen op de dansvloer stonden.
Peter is erg betrokken en enthousiast, ook in het contact vooraf. Hierdoor heb je er zelf ook alle vertrouwen in dat het gezellig zal worden...
Peter, dank je wel en veel succes verder!

Dj in Volendam

Geplaatst door vD op 26 aug. '13

De leukste DJ heeft mijn afstudeerfeestje muzikaal verzorgd. De 65 gasten waren van alle leeftijden en daar speelde de Dj goed op in! De dansvloer was goed gevuld! Het geluidsysteem & dj-booth waren super en de verzoekjes van de gasten werden netjes gedraaid! Peter maakt er samen met jou en je gasten een top avond van!

DJ in Purmerend

Geplaatst door Andrea op 26 aug. '13

De Leukste DJ heeft afgelopen zaterdag de muzikale omlijsting van ons jaarlijkse straatfeest verzorgd, en heeft dat meer dan geweldig gedaan. Hij voelde de sfeer goed aan, ging regelmatig in op verzoekjes maar had ook door wanneer de mensen op de dansvloer niet helemaal enthousiast waren over een genre en sprong daar meteen op in. Hij zei af en toe iets tussen de nummers door maar absoluut niet teveel, goed gedoseerd. Dit is de beste DJ die we in jaren hebben gehad, en we hebben hem alvast weer vastgelegd voor volgend jaar!

Peter en Arjan, namens het Karnstraatfeest: BEDANKT!